راهنمای خرید سرخ کن

پیشنهاد امتیاز0
پیشنهاد امتیاز0

یکی از کارهای لذت بخش برای هر خانمی، چه خانه‌دار و چه شاغل، آشپزی کردن است. به همین دلیل سرخ کن ها از جمله وسایل آشپزی محبوب نزد خانم ها و صد البته آشپزهای مرد دنیا بحساب می آیند. زیرا آنها قادرند ظرف مدت زمان کمی با یک میزان حرارت مشخص مواد غذایی داخل خود را به بهترین شکل ممکن سرخ کرده و غذایی خوشمزه و کاملا تُرد را درست کنند. بنابراین اگر دوست دارید غذاهای سرخ شده خود را بدون دردسر تهیه کنید شاید وقت آن رسیده که یک دستگاه سرخ کن برای خود تهیه کنید. اما قبل از اینکه تصمیم خود را برای خرید سرخ کن قطعی کنید باید نکات مهمی را در نظر بگیرید. در ادامه با مقاله راهنمای خرید سرخ کن همراه ما باشید تا اطلاعات مفیدی در مورد این وسیله کاربردی در اختیارتان قرار دهیم.

سرخ کن چیست؟

این دستگاه وسیله ای برای سرعت بخشیدن به سرخ کردن مواد غذایی در حرارت معین بوده که از یک المنت گرم کننده و یک محفظه برای روغن تشکیل شده است و ساختار پیچیده ای ندارد. 

انواع سرخ کن

سرخ کن ها سه نوع اصلی دارند که عبارت‌اند از: سرخ کن برقی، سرخ کن گازی و ایرفرایر.

 سرخ کن گازی

این نوع سرخ کن‌ها در رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها استفاده می‌شوند و علاوه بر اینکه کیفیت غذا را بیشتر حفظ می‌کنند، نسبت به مدل الکتریکی سریع‌تر روغن را داغ می‌کنند. اما ناگفته نماند که استفاده از این نوع سرخ کن ممکن است خطرناک باشد و برای مصارف خانگی توصیه نمی شود.

 سرخ کن بدون روغن (ایر فرایر)

این مدل که به تازگی وارد بازار شده‌، با استقبال خوبی مواجه روبه رو بوده است . زیرا مزیت‌هایی از قبیل: عدم استفاده از روغن برای حفظ سلامتی، ترد کردن غذا، مصرف پایین برق و … باعث ترغیب مشتری به خرید این مدل از سرخ‌کن‌ها شده است. سرخ کن‌های بدون روغن دستگاه‌هایی هستند که تا ۸۰% در مصرف روغن صرفه‌جویی می‌کنند. در ایر فرایرها دیگر خبری از روغن نیست و غذا با هوای داغ سرخ می‌شود. سرخ کن‌های بدون روغن بسیار ایمن هستند و خیلی سریع تمیز می‌شوند. علاوه بر این، برای پخت کیک و دیگر مواد غذایی نیز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

سرخ کن الکتریکی

این مدل از سرخ‌کن‌ها معمولا در هر خانه‌ای یافت می‌شود. آنها دارای یک المنت و یک محفظه روغن هستند که می توان محصولات غذایی را با درجات مختلف حرارتی سرخ نمود. بسیاری از آشپزها معتقدند این سرخ کن‌ها کیفیت غذا را به خوبی حفظ نمی‌کنند و به دلیل اندازه کوچک، سرخ کردن غذاهایی مانند بوقلمون در آن‌ها دشوار است. سرخ کن‌های الکتریکی برای سرخ کردن غذاهایی مانند سبزیجات و میگو بهترین انتخاب هستند. اما به طور کلی می توان ظرفیت بالا، قیمت مناسب، غذایی ترد و خوشمزه را از ویژگی‌های این سرخ‌کن‌ دانست.

دیجی آفر - راهنمای خرید سرخ کن

راهنمای خرید سرخ کن

نکات مهم برای خرید سرخ کن

در هنگام خرید سرخ کن برای این که بهترین انتخاب را داشته باشید به شما توصیه می شود که برخی از نکات ذکر شده در ادامه را در نظر بگیرید.

  • نکته مهمی که در خرید سرخ کن ها باید به آن توجه داشته باشید، نوع نیاز و همچنین میزان بودجه ای است که برای خرید چنین محصول آشپزخانه ای معین کرده اید.
  • جنس بدنه‌ی سرخ‌کن‌ها از استیل یا فولاد نرم است، مسلما جنس استیل گزینه‌ی بهتری است. برخی دستگاه‌ها دارای نقطه‌ی سرد هستند که خرده‌های غذا هنگام ته نشین شدن در دمای پایین، روغن را فاسد نمی‌کنند.
  • اگر جنس داخلی سرخ‌کن نچسب باشد، شست‌و‌شوی آن هم بسیار راحت خواهد بود و مواد غذایی درون آن نمی‌چسبند.
  • سرخ‌کنی متناسب با تعداد افراد خانواده خریداری کنید؛ یک سرخ‌کن بزرگ برای یک خانواده دو نفره و یک سرخ‌کن کوچک برای یک خانواده پرجمعیت مناسب نیست.
  • سبد سرخ کن از دو نوع آسانسوری و دستی می باشد. نوع آسانسوری آسیب پذیر است، ممکن است غذا در سبد گیر کند که باید با کفگیر یا وسیله‌ای دیگر خارج شود. سبد های بزرگ اجازه پخت و تهیه انواع ماهی و مرغ را به راحتی برای شما فراهم می کند.
  • این درست است که هر وسیله پخت‌وپز دیگری هم ممکن است خطراتی داشته باشد، اما به‌طورکلی رعایت نکات ایمنی در سرخ کن‌ها مخصوصا سرخ کن‌های گازی اهمیت بیشتری دارد. در هنگام خرید سرخ کن توجه کنید که تجهیزات ایمنی نظیر دکمه خاموش‌شدن خودکار، کابل جدا شونده، پنجره نظارت یا در شیشه‌ای و … را داشته باشد.

راهنمای خرید سرخ کن

  • به سراغ خرید محصولی بروید که از محفظه ای به شکل استوانه ای برخوردار باشد؛ زیرا شما می توانید بوسیله این مدل از محفظه های درونی مواد غذایی بزرگتر و بیشتری را سرخ نمایید. البته فراموش نکنید که اگر همچون مورد قبل از خانواده کم جمعیتی برخوردار هستید، بهتر است به سراغ سرخ کن هایی با محفظه های مربعی شکل بروید.
  • فیلتر در دستگاه های سرخ کن دارای وظایفی می باشد که یکی از آنها جلوگیری از پخش بوی ناشی از سرخ کردن غذا می باشد. فیلتر سرخ کن ها معمولا به مرور زمان خراب می شوند بنابراین بهتر است دستگاهی را خریداری کنید که دارای فیلتر قابل تعویض باشد.
  • در آشپزخانه های کوچک ایرانی به دلیل نداشتن جا اغلب وسایل (بخصوص سرخ کن که عصای دست خانم خانه است) در دسترس و دید است بهتر است لوازم ست باشند و به زیبایی محیط بی افزایند؛ اما کیفیت را فدای زیبایی نکنید اولویت با کیفیت و کارایی است.
  • به دنبال خرید سرخ‌کنی باشید که صفحه نمایشگر آن دارای تایمر باشد تا از زمان باقی مانده فرایند سرخ کردن باخبر شوید. بدیهی است مدل‌هایی که نمایشگر آنها لمسی می‌باشد، قیمت بالاتری دارند.

دیجی آفر - بهترین راهنما

نتیجه گیری

خرید یک سرخ‌کن متناسب با نیاز‌‌های خانواده می‌تواند به کیفیت زندگی کمک زیادی کند. از این رو اگر برای راحت کردن آشپزی خود و تکمیل وسایل آشپزخانه قصد خرید یک سرخ کن را دارید به شما توصیه می کنیم با توجه به نکات ذکر شده در این مقاله ( راهنمای خرید سرخ کن ) دستگاهی متناسب با نیاز خانواده که باکیفیت بوده و سایر ویژگی های مثبت را دارد، خریداری نمایید.

دوست من این مطلب رو از دست نده:  راهنمای خرید سینما خانگی

نظر دهید

      پاسخ دهید

      دیجی آفر
      Logo